Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Tasorganiser

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

vrijdag, juli 17, 2015 - 23:05

Dit is perfect!

Een tijdje gelegen heb ik een heel goedkope tasorganiser gekocht bij de Action. Er zitten meerdere vakjes in om je items op te bergen. Ik gebruik het niet alleen in m'n tassen. Ik zet 'm ook op m'n bureau om alle pennensets erin op te bergen. Maar het is perfect. De meeste pennensets passen ook in de vakjes. En het helpt me om zowel in mijn tassen als daarbuiten mijn items te vinden!

Ik heb nog een tweede trouwens, waarin ik stickers en sticky notes heb opgeborgen. De organiser op de foto kan niet dicht in verband met alle pennensets die erin staan, maar ik zou 'm in principe dicht kunnen doen zodat de items er niet uitvallen in mijn tassen.

Dit is echt een van de meest geweldige uitvindingen ooit.

Commentaar toevoegen