Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Mijn "nieuwe" opstelling

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Autistic people are autistic throughout their whole life. We may learn to 'hide' it, we may learn to 'manage' but w… https://t.co/Or1cifarHK 6 dagen 6 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, juli 7, 2015 - 22:02

Het is niet echt nieuw hoor.

Een tijdje geleden heb ik een nieuw statiefje gekocht voor mijn HD cam. Ik heb deze gekocht omdat ik dacht dat die handig zou zijn voor plannervideo's. Ik moet zeggen, ik heb het geprobeerd, en mijn statief en camera vielen telkens om, en het beeld was ook veel te ver ingezoomd op de planner. Dus het is niet echt geschikt voor plannervideo's.

Maar het zal nog wel van pas komen. Wellicht voor beauty (nail art) video's, kookvideo's, en vlogs.

Ik had dit grote statief al. Ik heb het jaren geleden van mijn schoonmoeder gekregen. En ik heb hem al vaker gebruikt. Ik vind het prettig dat ik de poten kan verstellen. Zoveel zelfs dat ik het ook als een groot bureaustatief kan gebruiken. En ik heb het getest met mijn HD cam en mijn planner. En het lijkt erop dat ik een manier heb gevonden waarop ik het goed kan opnemen!

Dus raadt eens wat ik binnenkort ga opnemen en uploaden naar mijn kanaal? :D

Commentaar toevoegen