Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Meer Minions!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 13 uur geleden

Bloglovin

zondag, juni 28, 2015 - 23:45

Minion alle dingen!

Dus gisteren hadden we onze date, en we zijn naar de Minions film geweest. Om dit nog wat extra te vieren besloot ik om een boel Minion renders te printen en mijn Filofax ermee te versieren!

En laten we wel wezen, er zou eigenlijk gewoon Minions masking tape moeten zijn!

Zijn de naakte Minions in mijn planner niet het einde? Ik vond het best wel briljant hahaha! xD

Minions

Op de foto hieronder zie je trouwens mijn nieuwe Minions sleutelhanger. Ik vind 'm leuk. Ik had er graag eentje gehad met een lachende Minion, maar er was amper iets over. Dus ik denk dat als er al lachende waren, dat die als eersten zijn opgegaan.

Commentaar toevoegen