Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Suske & Wiske

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, juni 15, 2015 - 22:25

Wat zal ik ervan zeggen? Ik ben gewoon dol op stripboeken!

Afgelopen weekend heeft Wouter deze collectie van Suske & Wiske stripboeken voor me meegebracht. Ik ben dol op stripboeken. En ik vind Suske & Wiske ook heel erg leuk. Ik wist niet dat hij dit voor me ging halen. Maar ik ben blij dat ie dat heeft gedaan! :D

Dit was een van de beschikbare boeken bij onze supermarkt. Ze hebben momenteel een actie gaande waar je kunt sparen voor korting op kinderzoeken. En een van de boeken is dus deze Suske & Wiske collectie.

Het heet Het Superdikke Stripboek en er zitten drie stripboeken in:

  • Prachtige Pjotr
  • Amber
  • Lilli Natal

Commentaar toevoegen