Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Zonde van het geld

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 5 dagen 13 uur geleden

Bloglovin

woensdag, juni 3, 2015 - 22:00
Tags: 

Echt. Koop deze vooral niet!

Enige tijd geleden heb ik deze kleine markeerstiften gekocht bij de Action. Nu ben ik dol op de Action. En over het algemeen zijn de producten van de Action heel erg fatsoenlijk. Maar ik heb deze markeerstiften nog niet eens gebruikt, en de eerste keer dat ik ze eindelijk gebruik, zijn ze ALLEMAAL leeg! Het was niet echt duur ofzo. Maar ik ben toch teleurgesteld. :(

Commentaar toevoegen