Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Ons jubileum

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 1 dag geleden

Bloglovin

dinsdag, mei 19, 2015 - 23:17

De tijd vliegt echt...

9 Jaar geleden werd ik verliefd op mijn lief. :heart:

Gelukkig jubileum Wouter!

Ik moet zeggen dat we niets leuks of spectaculairs hebben gedaan vandaag. Wouter moest gewoon werken. Ik moest Seth naar school brengen. En het ergste is nog wel dat ik vannacht ziek werd. Dus ik me heb het merendeel van de dag ellendig gevoeld. Ik ben zelfs terug gaan slapen in de ochtend/middag. Ik voel me nu wel iets beter hoor. Ik hoop dat het morgen beter zal gaan. Maar ja, het is dus een gewone weekdag. Werk en school. En vanavond waren de jongens wandelen (avondvierdaagse). Dus er was geen tijd om ons jubileum te vieren.

Ik heb de foto trouwens vorige week gemaakt toen ik samen met Seth foto's ging maken. En ik zag deze bloemen op weg terug naar huis, in onze straat. Ik vond het wel mooi! 

Commentaar toevoegen