Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Ik heb een karretje nodig...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

maandag, april 13, 2015 - 22:45

Dit is dus waarom ik een RÅSKOG nodig heb!

Het is niet voor het eerst dat ik blog over RÅSKOG. Maar ik doe het toch weer. Ik heb echt, heel erg een RÅSKOG roltafel nodig.

Iedere keer als ik in de woonkamer wil gaan zitten met mijn Filofax, dan moet ik van alles meeslepen naar de woonkamer. En het is gewoon te vermoeiend haha.

Ik loop dan echt telkens op en neer, tussen de woonkamer en mijn kantoor... Ik ben soms wel 15-30 minutesn bezig alles te verplaatsen voordat ik eens kan gaan zitten. xD

Daarbij is het rekje dat ik nu heb echt superwiebelig! Het is al meerdere malen omgevallen...

Wouter heeft me beloofd dat ik deze zomer een RÅSKOG roltafel mag kopen. :D Ik kan echt niet wachten.

Raad eens welke kleur ik ga nemen? :P

Leuk weetje trouwens, de oranje Curverbak op de foto is ouder dan ik. En tijdens mijn jeugd was dat waar mijn LEGO werd opgeborgen. :heart:

Commentaar toevoegen