Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kawaii planning!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

woensdag, april 8, 2015 - 22:46

Ik ben dol op eBay :heart:

Enige tijd geleden zag ik iemand op een Filofax groep, en zij had echt superschattige katstickertjes. Dus ik vroeg haar waar ze deze vandaan had, en blijkbaar werden ze verkocht op eBay. Ik hoef vast niet te vertellen dat ik toen ernaar ben gaan zoeken op eBay, en ja hoor, ik heb ze gevonden! Ze waren niet eens zo duur. Sterker nog, ze waren zo goedkoop dat ik er nog een paar heb besteld. :3 En er zaten geen verzendkosten bij, dus dat is al helemaal goed. :D

Commentaar toevoegen