Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

15e verjaardag

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

vrijdag, maart 13, 2015 - 22:32

Mjam mjam mjam!

Ik was gisteren bij EA, en aldaar kreeg iedereen een stukje van deze mooie taart.

We krijgen normaal geen taart bij EA. Maar in verband met de 15e verjaardag van De Sims dit jaar, had EA besloten om een coole cake te regelen.

Ik vind 'm er erg mooi uitzien. Maar ik heb geen idee hoe het smaakt. Ik heb van anderen begrepen dat het erg lekker was!

Zoals je misschien wel weet, mag ik geen gluten/tarwe eten, dus heeft EA voor mij een stukje glutenvrije vlaai geregeld. En dat as heel erg lekker (en het was overigens ook meer dan twee jaar geleden sinds mijn laatste stukje vlaai).

Commentaar toevoegen