Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Treinen, Pictionary, selfies, en sushi!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 3 weken 4 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, maart 7, 2015 - 23:57

Fijne verjaardag Peter!

Vandaag namen we de trein naar Peter's verjaardagsfeestje. Maar Wouter moest wel eerst nog even Seth naar de grootouders brengen. Ik heb een aantal foto's van de jongens genomen in de trein, voordat ik eruit ging. :)

Op het feestje hebben we selfies met fruit, we hebben planners vergeleken, we hebben Pictionary gespeeld, en we hebben sushi op. Onder andere.

Het was een leuke dag! :D

Commentaar toevoegen