Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Deze gaat dus niet op Etsy!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

dinsdag, februari 17, 2015 - 23:55

Ik heb het verprutst!

Ik ben vandaag druk beziggeweest met het tekenen van schattige kleine doodles met mijn Copics. En ik ben van plan om een aantal hiervan te veranderen in paperclips, en andere in stickers. Tof idee toch?

Nou helaas was ik bezig met het maken van deze schattige donut en het ging super... totdat ik de voorkant en achterkant tegen elkaar plakte, en wat bleek, ik had de donut ondersteboven. En ik kon het niet meer fixen, want dan zou ik de tekening kapot maken.

Dus dat was zonde van mijn tijd...

Volgende keer beter opletten Rosie! :|

Commentaar toevoegen