Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Artist Trading Cards

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

zondag, februari 15, 2015 - 23:57

Ik ga er hier een heeeeeeeleboel van maken!

De laatste tijd word ik vaak ziek. Zo'n beetje elke dag wel. Het doet pijn en ik ben daardoor totaal niet productief.

Vanavond voelde ik me ook weer niet goed, en daarbij had ik ook nog eens nergens zin in. Dus ik heb mijn snijmat, mes, Copics papier, Copics, Copics markers en potloden meegenomen naar de woonkamer, en heb daar een aantal Artist Trading Card velletjes gemaakt.

Ik heb al een Totoro ATC af. Hoewel ik niet supertrots ben op het resultaat, ben ik wel trots dat ik nu eindelijk aan het werk ga voor items in mijn shop. :D

Commentaar toevoegen