Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Fijne Valentijnsdag!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 4 dagen geleden

Bloglovin

zaterdag, februari 14, 2015 - 23:42

Stel nou eens niet alles uit Rosie...

Het is vandaag Valentijnsdag. Hoewel we vandaag ook onze verjaardagen hebben gevierd met wat familieleden, hadden we ook besloten om elkaar wat cadeautjes te geven. Ik heb de cadeautjes voor mijn lief al in deze video laten zien. En de spulletjes die ik van hem heb gekregen, daar neem ik nog wel een deel 2 vlog voor op ofzo. :P

Toen ik het huis aan het opruimen en schoonmaken was, tilde ik dit fotolijstje op. Ik heb deze gekregen voor moederdag in 2012. Dus dat is bijna 3 jaar geleden. En iedere keer als ik ernaar kijk, realiseer ik me dat ik er nog geen foto's voor heb. Vandaag heb ik dus besloten om zelf wat foto's uit te printen.

En het is dus een soort van extra Valentijnscadeautje voor ons allebei. :heart:

Heb jij nog iets speciaals gedaan vandaag?

Commentaar toevoegen