Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

We R Memory Keepers

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, januari 18, 2015 - 14:47

Mijn pakketje is eindelijk binnen! Wooooo!

Ik wilde deze ponsen al een heel lange tijd hebben. Een tijdje geleden heb ik eindelijk alle 4 We R Memory Keepers tab ponsen besteld (en bijbehorende stickers). En gisteren kwam het pakketje eindelijk binnen! :heart: De winkel waar ik ze heb gekocht hebben nadat ik de bestelling had geplaatst de goederen gelijk geimporteerd. Ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken!

Er is alleen nog wel een probleempje waar ik mee zit. Fireworks kan mijn graphics niet meer aan. Het is te zwaar in geheugen, en zonder mijn graphics kan ik mijn Filofax inserts niet maken. Zonder de inserts kan ik niks printen. Dus eh ja. Weet nog niet hoe ik dat moet oplossen. Ik overweeg om weer een oudere versie van Fireworks te gaan gebruiken. Ik heb vooral problemen met de nieuwere versies van Fireworks. De oudere versies waren niet perfect, maar die hadden niet zo'n memory leak.

Maar ik ben hoe dan ook erg blij met deze investering. Ik zal ze voornamelijk gebruiken voor Filofax inserts en in de toekomst ook voor Project Life goodies die ik ga aanbieden op mijn Etsy. :D

Commentaar toevoegen