Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Slecht nieuws

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 1 dag geleden

Bloglovin

donderdag, juni 14, 2012 - 22:00

Vanwege al die keren dat Seth ziek was, en het gebrek aan sociale vaardigheden, moet Seth na de zomervakantie het eerste jaar opnieuw doen. Ik ben er niet zo blij mee, vooral omdat hij op andere vlakken juist voorloopt op zijn leeftijdsgenootjes. Maar dit is het beste voor hem en daarom ben ik ermee akkoord gegaan. Als hij genoeg vooruit gaat voor Kerst dan gaat hij wellicht alsnog naar groep 2. Hoe dan ook, aangezien groep 1 en 2 samen in dezelfde klas zitten, zal hij bij dezelfde juffrouw en dezelfde kindjes blijven zitten. :)

Commentaar toevoegen