Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kawaii collage

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Autumn vibes 🍂🍁 Reversed nail polish: CATRICE Berry Potter & Plumbledore (46) and Rusty But Sexy (560) https://t.co/2m2a30vVPn 22 uur 21 min geleden

Bloglovin

zondag, juni 10, 2012 - 00:06

Gewoon wat frame apps aan het uitproberen op m'n iPhone. Leuke apps maar mijn foon kan ze niet aan grrr. Alle artworks gebruikt in deze afbeelding zijn van eigen hand. Voor wallpapers, bezoek http://www.missdesign.nl :)

Commentaar toevoegen

Illustraties