Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Dode Galaxy S2

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

zaterdag, juni 9, 2012 - 22:00

Vandaag, tijdens de voetbalwedstrijd, ging mijn telefoon ineens dood. Dat ding deed de laatste tijd al raar. Ik kon deze normaal gesproken aansluiten op mijn PC en Mac om mijn foto's en bestanden eraf te halen, maar recentelijk lukte dit niet meer. Mijn telefoon werd niet meer herkend en kon deze niet connecten. Ik heb dit probleem "opgelost" door Dropbox te gebruiken om mijn recente foto's te uploaden zodat ik mijn blog wel kon bijwerken. Maar vandaag begon mijn foon de ene app na de andere te crashen. Ik besloot toen om de foon opnieuw op te starten, dacht dat dit wel zou helpen. En toen ging ie niet meer aan... Een aantal keer geprobeerd, maar geen succes. De telefoon was heel erg warm dus ik besloot hem even af te laten koelen alvorens het opnieuw te proberen. Ik heb meerdere batterijen geprobeerd, ook geen verschil. Elke keer als ik mijn foon nu aan probeer te doen, blijft het scherm zwart en wordt mijn foon ontzettend heet. Dus ik denk dat het tijd is om contact op te nemen met Samsung. Niet leuk!

Commentaar toevoegen