Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Pijn

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zaterdag, mei 12, 2012 - 16:51

Ik draag steunkousen voor mijn benen. Elke dag. En meestal draag ik ook mijn steunmouwen (voor de armen). Maar vandaag heb ik besloten om weer te beginnen met het dragen van de steunbroek/bermuda. Ik vraag me af hoelang ik het vol kan houden. Ik heb enorm veel pijn ervan en ik kan me amper bewegen. Ik kan hier niet mee lopen en ik kan er ook niet mee zitten. Het maakt toiletbezoeken ook echt ondraaglijk. Ik weet niet wat ik hiermee aan moet. Ik moet het dragen voor mijn bovenbenen. In de foto zie je mijn hand/arm met steunmouwen.

Commentaar toevoegen

Illustraties