Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Miiiiiine!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 23 uur geleden

Bloglovin

woensdag, januari 4, 2012 - 23:30
SnorgTees SnorgTees
SnorgTees SnorgTees

Deze shirts zullen spoedig van mij zijn! :D Ik heb vandaag 4 shirts gekocht bij SnorgTees. Ja, 4! :O Vroeg verjaardagscadeautje. Ik wist niet wat ik voor mijn verjaardag moest vragen en nu dus wel. Thinkgeek had nu niet het "Come to the dark side, we have cookies" shirt en toen wilde ik een ander grappig shirt kopen over Friday op RedBubble, but ik denk dat die er over een tijdje ook nog wel zijn. Daarbij, Nace en ik hebben een soort pact gesloten als je het zo kunt noemen, dat we dat Friday shirt allebei moeten kopen. Nace heeft voor zijn verjaardag echter een ander grappig shirt gevraagd dus nu heb ik besloten nog even te wachten met het grappige Friday shirt. :p

Commentaar toevoegen

Illustraties