Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

De Jaarlijkse Meeting!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 3 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

donderdag, december 29, 2011 - 23:00

Afgelopen jaar in december ging ik uit eten met Dewi en Channah, vriendinnen van de middelbare school. We hebben gedineerd bij Il Padrino in Breda en dat was erg goed te doen. Dit jaar besloten we weer om in december uit eten te gaan, wederom bij Il Padrino. Naderhand hebben we ook nog wat gedronken bij Brooklyn. Ik vond het erg leuk, het was een leuke avond en we hadden veel te bespreken. Ik denk dat dit zomaar eens een traditie zou kunnen worden, de december diners... Jaarlijkse meetings lol.

Commentaar toevoegen