Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kerstnagels!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 19 uur geleden

Bloglovin

maandag, december 26, 2011 - 21:50

Ik ben helemaal vergeten om een paar dagen geleden mijn nageltjes te laten zien nadat ik ermee klaar was. Ik ben uren bezig geweest met die van mij (en die van Lisanne) op kerstavond... Dit is het resultaat. In het echt ziet het er een stuk beter uit, maar ik kreeg geen betere foto's dan dit. Ik heb alle 10 de nagels op een andere manier gedaan (alhoewel wel allemaal met dezelfde basiskleur en topkleur). Wat vind je ervan? Leuk? Ik vind het zelf best goed gelukt.

De basis is gedaan met Konad R28 Shinign Deep Purple. En de topkleur die ik heb gebruikt voor de nail art is gedaan met Konad #7 Grey Pearl special polish.

Commentaar toevoegen