Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Flow spulletjes

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 22 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, december 23, 2011 - 22:00

Ik ben een fan van Flow magazine. Ik vind de extraatjes die er altijd bijzitten ook zo leuk. Het nieuwste nummer heeft een doe-het-zelf elke dag kalendertje. In dit kalendertje staan quotes, spreuken, tips, mooie dingen en gewoon inspiratie. Afgelopen jaar was er ook al zo'n kalendertje en ik vond dat super. Dit jaar heb ik de kalender ook weer in elkaar gezet en toen viel mij iets op. Het is een kalender voor 2012, hoewel er geen jaar vermeld staat op de kalender. Maar deze kalender heeft dus 365 items. En 2012 heeft 366 dagen. Gewoon iets grappigs waar ik dus achterkwam. Niet heel erg. Maar het probleem blijft wel... Begin ik met lezen op 1 januari en eindig ik op 30 december? Of begin ik pas op 2 januari en eindig ik dan op 31 december? Wat zou jij doen?

Commentaar toevoegen