Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Help Rosie kiezen

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 23 uur geleden

Bloglovin

donderdag, december 22, 2011 - 15:20

Komend jaar staat voor ons helemaal in het teken van verhuizen en vervolgens alles daar op orde krijgen. Maar het lijkt me wel redelijk dat ik me ook richt op een aantal projecten. Het punt is dat ik een aantal items nodig heb om iets nieuws te kunnen gaan doen. Deze items zijn allemaal niet zo goedkoop. Dus wellicht kun je me helpen een keuze te maken.

Naaimachine
Heb ik nodig om met Retro Hugs te kunnen beginnen. Ik ga allerlei items van textiel maken.

Teleconverter lens
Ik wil graag alles uit mijn telelens en macrolens halen. Als ik een teleconverter koop dan wordt de brandpuntafstand van de objectieven tweemaal vergroot. Het komt er gewoon op neer dat als ik foto's maak van de maan dat deze veel spectaculairder zijn. Hetzelfde geldt voor macrofoto's...

Derwent potloden
Ik heb een zwak voor materialen. En Derwent is echt een favoriet merk. Ik heb een aantal sets van Derwent op mijn verlanglijstje...

MacBook
Nou weet ik wel dat ik pas geleden een iMac heb gekocht en daar ben ik ook heel erg blij mee. Maar ik heb nog steeds niets om mee te nemen als ik naar klanten ga.

Geen van bovenstaande, in plaats daarvan sparen voor handgemaakte kantoormeubelen!
Ik ben van plan een meubelmaker in te huren die dan handgemaakte meubels voor mijn toekomstige kantoor maakt. En handgemaakte meubelen zijn duur.

Wat vind jij dat ik moet kiezen? Ik weet het nog steeds niet. Ik denk dat ik de voorkeur geef aan handgemaakte meubelen voor mijn kantoor. Maar dit is waarschijnlijk ook wel de duurste optie van alle genoemde dingen. Zucht. :O

Commentaar toevoegen

Illustraties