Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Little sister...

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Favourite hoodie ❤️🍁🍂 Not doing great mentally and physically despite fun photos earlier today. https://t.co/2z1rGBuXm8 20 uur 47 min geleden

Bloglovin

dinsdag, december 20, 2011 - 11:00
Tags: 

Je hebt op mijn blog misschien al eens gelezen over Dayla. Dat is mijn halfzusje aan vader's kant. Ik heb nooit echt contact gehad met haar. Alleen een keertje ongeveer 7 jaar geleden en toen was ze nog te jong. Haar moeder heeft haar toen niet verteld wie ik was. Daarna ben ik haar uit het oog verloren. Ik heb het toen ook een beetje opgegeven. Maar ik heb er wel over gepost op mijn blog, voor het geval iemand wist waar ze was. Dus nu leren we elkaar langzaam aan kennen. Ik vind het cool dat ze mij heeft opgezocht. Misschien kunnen we elkaar ooit ook eens ontmoeten! Zou dat niet super zijn. :D

Dus ja, je kunt wel stellen dat 2011 een tof jaar is geweest. Ik heb best wel wat klanten gehad dit jaar, Seth is naar de peuterspeelzaal gegaan en gaat nu naar school, ChEeTaH is afgestudeerd, SNW is opnieuw gelaneerd, ik heb een leuke nieuwe telefoon, ik heb ImagineFX ontdekt, we hebben een huis gekocht en om het jaar goed af te ronden, heeft mijn kleine zusje mij ook nog eens gevonden!

Laten we hopen dat 2012 net zo leuk wordt! :heart:

Commentaar toevoegen

Illustraties