Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kerstpaniek!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 23 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, december 16, 2011 - 23:30

Weet je, met alle stress van het ziek zijn, ons eerste huis kopen en alle deadlines, heb ik gewoon nog geen kans gehad om na te denken over Kerst zelf. Wat gaan we eten, waar gaan we heen, heb ik eigenlijk alle cadeautjes al in huis? En dan zijn er nog de surprises. We doen dat elk jaar bij mijn schoonfamilie. En het is heel erg leuk. Ik kan me creatief uitleven met karton lol. Nee maar even serieus, ik ben er best wel goed in. Dus het is altijd leuk om te doen. Maar het moet wel allemaal nog geregeld worden.

Nu vraag ik me af. Wat ga jij doen deze kerst? En wat ga je eten? Doe je ook aan surprises?

Commentaar toevoegen

Illustraties