Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Polls en projecten

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 1 dag 23 uur geleden

Bloglovin

zondag, december 4, 2011 - 22:20
Tags: 

Vandaag realiseerde ik me dat ik in 2012 ineens 366 foto's moet publiceren, in plaats van de gewoonlijke 365. Dit komt omdat 2012 een schrikkeljaar is, dus februari heeft een extra dag. Vandaar het nummer 366. Als je het niet erg vind, dan hou ik het nummer in mijn 365 categorie wel gewoon hetzelfde.

Maar hiermee begin ik me dan wel af te vragen. Vinden mijn lezers, kijkers en volgers mijn project wel leuk genoeg, dat ze willen dat ik ermee doorga? Als dit zo is, stem dan alsjeblieft in de poll aan de linkerzijde, in de sidebar. Ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik de poll functie hier gebruik haha. :happy:

Over polls. Ik denk dat ik de poll functie meer ga gebruiken in de toekomst. Ik wil wel weten hoeveel idiote polls ik kan bedenken. Het is wel een stuk leuker als jij, de lezer, er dan ook daadwerkelijk op stemt. Zullen we dat afspreken? Ja? Bedankt! ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties