Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

December 2011!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : Autistic people are autistic throughout their whole life. We may learn to 'hide' it, we may learn to 'manage' but w… https://t.co/Or1cifarHK 6 dagen 6 uur geleden

Bloglovin

donderdag, december 1, 2011 - 22:30
December Bloggers 2011

Ben je ook zo dol op december? Ik wel. Het is een leuke maand. Een maand met allerlei feestelijkheden, cadeautjes, samenkomen met familie, eten. Ja. Nou vandaag hou ik mijn blog kort, want ik ben enorm druk met werk op het moment. Maar ik ga deze maand wel meer aandacht besteden aan bloggen, naast de gewoonlijke 365 posts, ik zal ook proberen vaker te tekenen. Ik ben zo druk dat ik mijn hobbies eigenlijk negeer.

Tot nu toe weet ik dat Junior, Mogway, Paul en Renssies meedoen in het Decemberbloggen van 2011. Als je ook mee wilt doen, laat het ons dan weten via onze December Bloggers Facebook pagina of stuur een reply op Twitter !

Ik heb zoveel om over te praten deze maand. Ik beloof dat ik morgen al echt erover ga bloggen! Voor nu kun je in ieder geval naar onze Twitter en Facebook pagina kijken en de nieuwe December 2011 look bewonderen! ;)

Commentaar toevoegen

Illustraties