Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Happy Valentines Day!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Autumn vibes 🍂🍁 Reversed nail polish: CATRICE Berry Potter & Plumbledore (46) and Rusty But Sexy (560) https://t.co/2m2a30vVPn 22 uur 20 min geleden

Bloglovin

maandag, februari 14, 2011 - 22:00

ChEeTaH heeft deze schattige chocolaatjes bij onze vaste bakkerij gekocht voor Valentijnsdag! Ze smaken erg goed, hoewel als je met je tond als eerste de rode sprinkeltjes aanraakt, dit wel erg bitter is... Maar als je het als geheel verwerkt, dan smaakt het super!

Commentaar toevoegen