Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Oh kijk nou!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

vrijdag, december 31, 2010 - 22:30

Tijd voor een feestje!

Ik kan niet echt geloven dat er alweer een jaar voorbij is! Ik heb in 2009 al eens geprobeerd een 365 project te doen, maar kon het niet afmaken door problemen met de camera. Dit jaar gebeurde dat bijna weer, toen onze camera stukging. Gelukkig zag ik een oplossing zodat ik toch door kon gaan! Want dit is alweer de 365e foto in mijn 365 (2010) fotoproject! Woot!

Voor wie het zich misschien afvraagt... Ja, ik ben van plan om morgen door te gaan met 365 project 2011!

Op de foto's zie je oliebollen, een Nederlandse traditie met Oud & Nieuw!

Commentaar toevoegen