Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe wallpapers!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

vrijdag, december 31, 2010 - 20:20

Ik heb pas geleden een aantal van mijn andere websites bijgewerkt met nieuwe wallpapers. Wallpapers voor je desktop, laptop, iPad, iPhone en PSP! Hier zijn wat previews. Voor de bestanden zelf, moet je even naar de websites gaan die hieronder gelinkt staan!

MacDesperate

Nieuwe MacDesperate wallpapers

SporeNetwerk

Nieuwe SporeNetwerk wallpapers Nieuwe SporeNetwerk wallpapers

SimsNetwerk

Nieuwe SimsNetwerk wallpapers Nieuwe SimsNetwerk wallpapers
Nieuwe SimsNetwerk wallpapers Nieuwe SimsNetwerk wallpapers
Nieuwe SimsNetwerk wallpapers Nieuwe SimsNetwerk wallpapers
Nieuwe SimsNetwerk wallpapers Nieuwe SimsNetwerk wallpapers

In 2011 zal ik mijn bezoekers van nog meer leuke wallpapers voorzien!

Commentaar toevoegen

Illustraties