Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Moo!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 5 dagen 13 uur geleden

Bloglovin

woensdag, december 29, 2010 - 22:00

Vandaag gingen we weer weg uit mijn oude woonplaats, en op de weg naar huis gingen we bij Mogway langs. We hadden een heleboel Italiaanse boeken voor haar, evenals een verjaardagscadeau en nog een ander cadeautje wat ik had beloofd, een echt Dalek schilderij! Ik zal later nog foto's naar mijn portfolio uploaden. :) Mogway had ook een cadeautje voor mij... een echte Snug Rug! Het is zo super! En de kleur is best wel goed voor mij. Het is donkerbruin, dus het past goed bij mij. :D

We hebben het over heel veel dingen gehad. Maar zoals altijd hadden we toch niet genoeg tijd om over alles te praten hahaha. Oh ja we hebben trouwens ook nog online pizza's besteld bij Domino's. We zouden eerder deze week pizza eten bij mijn moeder thuis. Maar we hadden teveel restjes, dus we besloten om Domino's maar over te slaan. Maar vandaag waren we dus bij Mogway rond etenstijd. En dit leek wel een goed idee. Iedereen was het ermee eens! Ik heb er echt van genoten. Maar ik maak er geen gewoonte van. Mijn pizza's zijn veel lekkerder en zeker goedkoper... ;)

Na ons bezoekje aan Mogway, reden we door naar onze vriend Wouter in Goirle. Helaas was hij niet thuis. Het rondsluipen bij zijn huis had geen nut. Dus we besloten om het cadeautje dat we voor hem hadden daar in de brievenbus achter te laten. Hij heeft het ook nog gevonden en zover ik begreep vond hij het cadeautje ook leuk. Yay! :happy:

Terwijl ik bij Mogway was, heb ik een van Mogway's koeknuffeltjes getekend. Ik vind het best leuk geworden!

Commentaar toevoegen