Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Haar & Middelbare school vrienden!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, december 28, 2010 - 22:00

Vandaag ben ik naar Easy Hair geweest in mijn oude woonplaats om dingetjes voor mijn haar te halen, maar ik heb ook een aantal dingen van Konad gehaald! OMG, ik wist niet eens dat ze Konad producten hadden bij Easy Hair. Blijkbaar is het nieuw in de winkel. Ze hadden nog niet zoveel image plates, alleen een basic setje. Dus die heb ik gekocht en nog wat extra lakjes!

Mijn nichtje Carla kwam langs om mijn haar te doen, zoals je op de foto's kunt zien. Het is weer oranje! Ik vind het erg leuk zo, en ik krijg best veel complimentjes. De meeste mensen vinden deze kleur veel leuker dan het rode wat ik hiervoor weleens heb gehad. Carla heeft ook Seth's haar gedaan. Zijn haar werd nogal lang. En dat is erg schattig hoor, maar de pony hing nogal voor zijn ogen, en hij had gewoon een knipbeurt nodig. Sommige delen waren nogal uitgedroogd en dood. Het ziet er nu weer heel leuk uit. :D

Ik kreeg bijna geen kans om mijn haar te föhnen en me aan te kleden... Ik had plannen voor vanavond met mijn vriendinnen van de middelbare school; Dewi en Channah. We zouden uit eten gaan. Maar we wisten nog niet echt waar we heen zouden gaan. ChEeTaH zette me af bij Dewi thuis. Daarna reserveerden we bij Il Padrino, een restaurant in Breda. Dus we gingen daarheen, en ik moet zeggen dat het geweldig goed was voor de prijs die ik heb betaald! Ik had een 3-gangenmenu met één drankje en heb maar €21.95 betaald! Ik had Carpaccio als voorgerecht, een heerlijke pizza als hoofdgerecht en een lekkere chocolademousse als dessert. We hadden allemaal iets anders. En iedereen heeft ervan genoten. Naderhand zijn we naar een café gegaan in Breda om iets te drinken en nog wat te praten. Het was niet gemakkelijk met al die harde geluiden maar het lukte wel. We hebben ook besloten om elkaar in de lente van 2011 weer te zien. Ik kijk daar erg naar uit!

Commentaar toevoegen