Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Hé klein vogeltje!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

maandag, december 27, 2010 - 22:00

Ik verblijf momenteel bij mijn moeder vanwege de feestdagen, en hierdoor heb ik wat meer tijd om te tekenen. Dit vogeltje kwam uit inspiratie van wat kerstkaarten die mijn moeder van familieleden heeft gekregen.

Vandaag ben ik ook bij mijn nichtjes Jolanda en Carla geweest. Jolanda is pas geleden bevallen van haar eerste zoon Otis. En Carla is ook zwanger, zij is in januari uitgerekend. Ik vond het leuk om mijn nichtjes weer te zien. :)

Commentaar toevoegen