Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kerst met surprises

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 1 week 2 dagen geleden

Bloglovin

zaterdag, december 25, 2010 - 22:00

Nou vandaag was het dan zover! Lisanne kreeg haar roze taart en Leo kreeg zijn Fokke & Sukke. Ik heb zelf ook een indrukwekkende surprise gekregen. Niet een grote. Maar wel een lange... Mijn zwager Arnoud had een rolmaat gemaakt, hoewel ik die zelf wel weer moest oprollen lol. Op de rolmaat stond mijn gedicht. Jippie. Lol. Het was zijn manier om mij terug te pakken omdat ik had gezegd dat ik geen lang gedicht zou voorlezen.

Maar ik deed het wel. En het was 3.40m lang!

Mijn schoonmoeder had heel lekker gekookt. Ik vond vooral de Carpaccio erg lekker, dat was het voorgerecht. Maar al het andere was ook erg lekker.

Commentaar toevoegen