Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Kan ik dit eten?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Selfie from today with the hubz. Don't mind the bags under my eyes. https://t.co/L3McS5s9z6 16 uur 50 min geleden

Bloglovin

donderdag, december 23, 2010 - 22:00

Ik ben bijna klaar met de surprise van Lisanne. Het is een roze, blauwe en gouden cake met strepen en cirkels. Er is ook een schattig strikje. Ik zal later ook nog echte kruidnoten toevoegen, evenals een echt cakeje.

Commentaar toevoegen