Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Just another pair of LED lights

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Favourite hoodie ❤️🍁🍂 Not doing great mentally and physically despite fun photos earlier today. https://t.co/2z1rGBuXm8 2 uur 45 min geleden

Bloglovin

woensdag, december 22, 2010 - 22:00

Hoewel het meisje in de tekening eruit ziet alsof ze Mickey Mouse oortjes draagt (die natuurlijk ook heel schattig zijn), draagt ze in werkelijkheid Philips LED lampjes. Ik heb ze in Eindhoven gekocht, toen ik naar het Glazen Huis ging voor Serious Request. Het meisje in de tekening moet mij voorstellen. Ik heb dit in de trein getekend, dus ik denk dat het niet al te slecht is. Maar ik vind haar niet echt op mij lijken hahaha. Ach ja. Ooit leer ik het nog wel. :happy:

Commentaar toevoegen