Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nog Te Doen; Goede Voornemens 2011 #1

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, december 12, 2010 - 20:30

Er zijn zoveel dingen die ik graag zou willen doen, en zoveel dingen die ik sowieso moet doen. Hier is deel 1 van mijn lijst met goede voornemens voor 2011!

  1. Ik moet in december eigenlijk werken aan de nieuwe website voor Fanfare Eendracht Baarlo. Ik ben er langsgeweest om te praten over de mogelijkheden enzovoorts, maar heb nog geen mailtje gehad met de instructies. Ik ga ze niet opjagen ofzo. Als ik niet aan die website werk in december, spendeer ik gewoon wat meer tijd met mijn gezinnetje en neem wat meer rust. Of ik werk wat meer aan onderstaande projecten!
  2. Ik ben al een eeuwigheid aan de nieuwe SNW bezig. Het is niet zo dat het echt zo lang duurt hoor, maar ik heb altijd ook weer andere dingen te doen, of ik dat nou wil of niet... Maar in het begin van 2011 is het dan eindelijk zover! Ik ben nu dingen aan het afronden en we zullen met de nieuwe look spoedig online gaan!
  3. Wat betreft MySimsNetwerk, deze gaat ook veranderen. Maar ik ga nog niet precies vertellen hoe en wat. Wacht maar gewoon af. :)
  4. Ik zal binnenkort de al bestaande SporeNetwerk moeten "upgraden" om ook bij de nieuwe DarkSpore game te laten passen. Ik ga wellicht met andere mensen samenwerken vanwege DarkSpore. Maar hoe dan ook moet ik nog wel wat veranderingen aan de huidige website aanbrengen. Het gewone Spore gedeelte blijft natuurlijk zoals het is, maar de layout moet een beetje een mix worden van beide games.
  5. Ik moet MacDesperate weer eens bijwerken, met nieuwe wallpapers. En ik moet ook weer over de nieuwe collecties tassen posten!
  6. Ik zal waarschijnlijk een lipoedeem website opzetten komend jaar, in samenwerking met iemand die momenteel voor dermatoloog studeert. Het is iets wat ik gewoon voor mezelf moet doen en ook voor mijn mede-lipoedeem-soortgenoten.
  7. De laatste in het lijstje van vandaag is RetroHugs. Afhankelijk of ik komend jaar wel of niet terug ga studeren zal ik mijn RetroHugs Scrapbooking website openen. Ik zal op deze website scrapbooking sets verkopen (en sommigen gratis aanbieden). Ik zal deze sets (kits) zelf maken. Dus in eerste instantie is alles wel digitaal. Maar ik zal uiteindelijk wel een online winkel openen, waar ik dan items met mijn eigen designs zal verkopen.

Dus dat is het dan voor vandaag. Dit zijn de projecten die ik gepland heb voor 2011! Ik hoop dat je net zo blij ervan wordt als ik nu ben! :happy:

Commentaar toevoegen

Illustraties