Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Deze is gewoon te goed!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zondag, december 5, 2010 - 22:45
Ben naar de Kroeg

Ik kon het niet laten hier een foto van te maken en deze op mijn blog te posten. Seth heeft ook een Mickey Mouse magneetje gehad van Sinterklaas (was dat vergeten te vertellen in mijn andere blogpost vandaag). En hij ging naar de keuken om het op de koelkast te plakken.

Eerst plaatste Seth de Mickey magneet bovenop die van de Dalek. LMAO. De Dalek exterminated door Mickey Mouse. :P Maar we stelden voor dat hij het elders zou plaatsen. Dus toen verplaatste hij het magneetje onder die van de Dalek en de Judoon. Toen voegde hij deze (soms grappige) Ben magneetjes met willekeurige tekst erop toe. Ben was (of is?) een mobieletelefonienetwerk in Nederland.

Nou ja, hoe dan ook... Ik vond het gewoon te grappig. :P

Commentaar toevoegen

Illustraties