Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Londen 2010: Dag 8

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 6 dagen 11 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, oktober 15, 2010 - 22:00

Vandaag was onze laatste dag in Londen. Helaas. Natuurlijk ben ik ook wel weer blij om terug te gaan. Ik mis Seth natuurlijk enorm. En ik ben gewoon erg gesteld op mijn eigen comfortabele bed, mijn eigen douche, mijn eigen keuken enzovoorts. Maar ik had het hier zo naar mijn zin, ondanks de pijn in mijn benen. Ik ben wel dol op Londen. Maar ik hou nog steeds meer van San Francisco. :P

Na het inpakken van al onze tassen, gingen we naar beneden om te ontbijten, voor de laatste keer. :( Ik genoot wel van het ontbijt elke ochtend. Ik ontbijt gewoonlijk niet zo vroeg in de ochtend. En als ik dat wel doe, dan is het gewoonlijk beperkt tot wat thee, een zuiveldrankje en een kiwi.

Helaas was het ontbijt vandaag niet hetzelfde. Er waren geen yoghurtjes meer, we zagen ook geen croissants. Ik had het laatste beetje scrambled eggs, ChEeTaH moest een tijdje wachten voordat er een nieuwe lading scrambled eggs verscheen. Het smaakte wel prima maar ik mistte gewoon wat dingen.

Toen we klaar waren met het ontbijt, gingen we weer naar boven, om daar onze baggage te pakken en vervolgens uit te checken. Ik ging rustig in de lobby zitten, want het was rond 11 uur in de ochtend, en de trein zou rond 4 uur 's middags vertrekken. Dus bestelden we een koffie en een cappuccino. Ik heb de cappuccino niet helemaal op. Het smaakte verschrikkelijk. Het spijt me zeer, het was gewoon geen goede kop cappuccino. Ik ken goede cappuccino en dit leek er in de verste verte nog niet op. Ik heb wat foto's gemaakt van het hotel, voornamelijk de lobby en het restaurant.

Baggage in de lobby

We vroegen nog één laatste keer om een taxi bij de receptie. Daarna bracht de taxi ons naar Edgware station. Ik besloot in de taxi zelf foto's te maken van de buurt. En eenmaal in de tube besloot ik foto's te maken van de buurten waar we elke dag doorheen reisden. Mensen leken het niet heel erg te vinden, maar daar had ik me anders toch niets van aangetrokken... :P

Bij King's Cross gingen we eraf en zochten een plekje om te zitten en te drinken, en wellicht iets om te eten. Direct of later, want we moesten toch nog iets te eten hebben voor onderweg. We eindigden bij Starbucks. Daar hebben we twee frappuccinos, twee panini's en een koffiebroodje gekocht. Toen we weggingen, kochten we nog eens twee koffiebroodjes voor de reis.

Starbucks

Het was bijna tijd om te gaan, dus we pakten al onze baggage en begonnen met lopen. Na de controle van onze tassen en lichamen mochten we verder, en kregen toen een paspoortcontrole. Toen alles gedaan was, zaten we een lange tijd te wachten tot we konden gaan boarden. Saai hè? Ja, dat vonden wij ook. ;)

Ik probeerde wat foto's te maken in de trein. Ze werden niet zo geweldig, maar het gaat eigenlijk ook meer om de herinnering hier, en niet hoe geweldig het eruit ziet.

De treinreis op zich was wel oké. Druk en oncomfortabel. Maar we kwamen veilig thuis, en dat is toch het belangrijkste. De laatste trein was wel irritant trouwens. Er zat een dronken man achter me en die zat continu tegen m'n stoel aan te trappen! Ik was erg geïrriteerd en misselijk hiervan. Ik was blij toen de idioot er bij Eindhoven eindelijk uitging. Pfffrt.

Een ding wat me direct opviel in België en Nederland was het verschrikkelijke weer. Urgh! We hadden superweer in Engeland. Niet continu zonnig hoor, maar het was wel droog! Ik had erger weer verwacht, en hierdoor heb ik nu dus de helft van de kleding in mijn koffer niet gebruikt. Lol. Ik haat het weer dat we nu hier hebben. En ik was erg blij dat ik toch mijn winterjas had meegenomen vorige week. Ik heb het in Engeland helemaal niet gebruikt maar hier kon ik toch niet zonder.

Thuis bracht ChEeTaH de vieze was direct naar het washok. Daarna keken we naar de Rob Brydon show, twee afleveringen van Family Guy en Little Britain. We zijn weer thuis. Het voelt heel erg raar. We zijn moe... Het was wel een heel erg leuke week!

Commentaar toevoegen

Illustraties