Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Londen 2010: Dag 6

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 6 dagen 12 uur geleden

Bloglovin

woensdag, oktober 13, 2010 - 22:00

Vandaag gingen we niet echt weg. We zijn erg moe van al het lopen, vooral ikzelf vanwege mijn benen enzo. Dus hebben we besloten om van deze dag vooral een Sarah Jane Adventures marathon dag te maken! Na het ontbijt, gingen we gewoon SJA kijken en toen we alles van seizoen 3 hadden gezien, gingen we naar buiten om een frappuccino en een muffin bij Starbucks te halen, en nog even snel naar WHSmith.

Starbucks

Terug in het hotel keken we naar de eerste nieuwe aflevering van de nieuwe SJA op BBC2. En omdat we niet een hele week wilden wachten, keken we de tweede aflevering via iPlayer. En helemaal legaal, lol! :happy:

Hierna viel ik in slaap. Ik was zo moe... Toen we weer wakker waren, gingen we naar beneden om naar het restaurant te gaan, en daar bestelden we pepperoni pizza's!

Pepperoni Pizza

Aan het einde van de dag heb ik vooral nog tassen ingepakt om me vrijdagochtend wat tijd te besparen. :)

Commentaar toevoegen

Illustraties