Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Londen 2010: Dag 5

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, oktober 12, 2010 - 22:00

Ontbijt was anders vandaag. Voor de eerste keer zei het meisje dat ons hielp (elke dag een andere trouwens) dat we mochten gaan zitten waar we wilden. Ontbijt smaakte goed. Ik heb ervan genoten. :)

Breakfast in ons hotel

Vandaag waren we van plan om naar changing of the guards te gaan kijken. Maar we wilden ook erg graag wat post versturen naar Nederland en hier in het Verenigd Koninkrijk. En sommige dingetjes moesten in een grote envelop. Vreemd genoeg verkocht het postkantoor hier geen items zoals grote enveloppen. Gelukkig verkocht een Pound Stretcher winkel het wel en deze was dichtbij. Daar heb ik trouwens ook drie paar fluffy sokken gekocht (yay!); zebraprint, roze luipaard en helemaal roze. Zo geweldig. En veel goedkoper dan dezelfde soort sokken die ik in Nederland kan krijgen. Toen de post eenmaal in orde was, kwamen we tot de conclusie dat we al te laat waren om nog naar Buckingham Palace te gaan. Dus besloten we het maar over te slaan. Misschien donderdag.

We reisden van Edgware naar Baker Street, via King's Cross St. Pancras. We zijn via de Metropolitan line gegaan. En daar hoorde ik voor het eerst 'Mind the Gap' hardop sinds we vorige week hier zijn aangekomen.

Bij Baker Street gingen we direct naar 221b Baker Street. We kwamen er ook direct achter dat dat niet een echt adres (meer) is. We zagen wel duidelijk het Sherlock Holmes museum. ChEeTaH wilde graag de souvenirwinkel in. Ik werd nogal geïrriteerd daardoor omdat we geen geld meer hebben voor souvenirs. En dan neemt hij me mee naar een souvenirwinkel? Ik dacht het niet.

We hadden volop tijd over, maar niks om te doen. ChEeTaH zag een Starbucks. Tot nu toe is elke poging om naar de Starbucks te gaan mislukt. Gewoon omdat het of gesloten is, of veel te druk. Ik ga daar echt niet naar binnen, om een hoop geld uit te geven aan een drankje dat ik met me mee naar buiten moet nemen, om vervolgens lopend op te drinken, omdat er nergens plek is om te zitten. Na gisteren deden mijn benen nog altijd pijn, dus ik wilde gewoon zitten.

Dus geen Starbucks dan.

We zagen ook een Costa Coffee. Maar deze zat naast de Starbucks en was zeker zo druk, misschien nog wel erger!

Dus ook geen Costa Coffee dan. Pfffrt.

En toen kwamen we bij de EAT. (The Real Food Company). Er was genoeg plek om te zitten, binnen en buiten. Ze hadden gratis wifi. En de drankjes waren ook best wel goedkoop! Dus we hebben twee colaatjes gekocht. We hebben binnen een vroege lunch genuttigd, 2 Ham & Jarlsberg baguettes (helaas is Engelse kaas niet van dezelfde kwaliteit als Nederlandse kaas), een chocolademuffin en een aardbeiencupcake!

Aardbeiencupcake bij EAT

Toen we klaar waren, gingen we langzaam naar Madame Tussauds. We hadden al tickets hiervoor. Ondanks de pijn in mijn benen en voeten, had ik het enorm naar m'n zin. Junior ging op veel foto's met veel celebrities. Hou Junior's website in de gaten, want hij gaan spoedig updaten met veel leuke foto's. Denk je even in hoe Junior met Beyoncé en Barack Obama op de foto staat! Mensen moesten wel enorm lachen om Junior. Iedereen vond het wel leuk. :happy: Bij Madame Tussauds hebben we ook nog Marvel Super Heroes in 4D gezien. Dat was heel tof! :D

Weer kochten we geen souvenirs. Als ik had geweten dat ze zoveel leuke souvenirs zouden hebben bij Madame Tussauds, dan had ik zeker wat meer gespaard. :(

We reisden snel naar Waterloo station. Daar besloten we eventjes te wachten, alvorens de London Eye in te gaan rond zonsondergang. Maar eerst keken we naar de London Eye experience in 4D. We hebben het inderdaad zover gekregen precies met zonsondergang in de London Eye te zitten. Ik heb heel mooie foto's gemaakt daar! En weer moesten mensen lachen om Junior. Sommige mensen wilden zelfs een foto met Junior erop! Mensen vinden Junior echt leuk. :happy:

Na de London Eye ervaring, nam ik nog wat meer foto's op de pier, en daarna zijn we doorgegaan naar het Namco gebouw, waar we naar Costa Coffee gingen. Helaas was er een bedrijfsfesstje gaande waardoor alles wat langer duurde. We moesten meer dan een uur wachten op ons eten. Dat vond ik op zich niet erg. Zolang ik maar kon zitten, ontspannen, gratis wifi kon gebruiken en wat TV kon kijken. Na het drinken van een colaatje en een hot chocolate, kregen we eindelijk onze pizza en chips maaltijden. Er was wel miscommunicatie bij het personeel. Het meisje dat ons eten gaf, gaf ons ketchup en barbecuesaus. Ik vind geen van beide lekker. En gisteren kregen we sour cream met zout, peper en azijn. Ik vond dat echt lekker! Ze leek geïrriteerd dat ik erom vroeg. Toen ze terugkwam met drinken, vroeg ik of ik ook wat peper kon krijgen. Toen leek ze nog ,eer geïrriteerd. Wat is nou precies het probleem? We hadden dat precies zo gisteren. Ik vond het bezoekje aan Costa Coffee vandaag niet zo leuk. De service was maar mager en het was hartstikke koud daarbinnen! Het eten was gelukkig wel lekker. En we hebben tenminste de eerste helft van de Engeland-Montenegro wedstrijd meegekregen.

Hot Chocolate bij Costa Coffee
Pizza and Chips bij Costa Coffee

Toen we weggingen, nam ik nog wat foto's van de London Eye en de Big Ben. De verlichting maakte alles erg mooi. Hierna zijn we teruggereisd via Waterloo naar Edgware.

In Edgware stuurde ik een smsje naar de taxiservice. 30 Minuten later was er nog steeds geen taxi. Ik raakte een beetje geïrriteerd. Het is koud buiten, het is donker, er zijn mensen buiten waardoor ik me niet op m'n gemak voel. Ik smste nog eens. 15 Minuten later nog steeds geen taxi. We besloten om een andere taxiservice te gebruiken. Duurder dan de taxiservice die we normaal hebben, maar het was al bijna 11 uur 's avonds en we waren moe en we wilden gewoon naar het hotel. Ik heb uit fatsoen nog wel een annuleringssmsje gestuurd. 45 Minuten is te lang.

Gelukkig is de WHSmith winkel om de hoek 24 uur per dag open. Dus ChEeTaH heeft een aantal flessen Buxton gehaald, net als een Frijj milkshake (Thick & Smooth Chocolate Fudge Brownie) en een Lion reep.

Commentaar toevoegen

Illustraties