Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Londen 2010: Dag 4

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

maandag, oktober 11, 2010 - 22:00

Vandaag hebben we besloten om een bustoer te doen. Welke? Ja, er zijn veel bustours om uit te kiezen. We hebben uiteindelijk "The Original Tour" gekozen, welke heel prettig was. We konden ons "Bus Tours of London" ticket ook voor andere tours gebruiken.

De reden dat we de bustour wilden doen, was simpelweg omdat we dan meer konden zien binnen een aanzienlijk korte tijd, met Engels commentaar. Ik vond het ook prettig om wat foto's te kunnen maken van de beroemde gebouwen en plaatsen, zoals de Big Ben en London Eye.

We zijn ook helemaal naar Downing Street gelopen, om er vervolgens achter te komen dat je daar helemaal geen foto's kon nemen. Wat dacht ik eigenlijk? Het is eigenlijk wel logisch, maar we hebben er gewoon niet over nagedacht. Omdat ik er toch was, heb ik maar een foto gemaakt van het straatbordje...

Voor wat koude drankjes en lunch, zijn we naar Costa Coffee gegaan. We gingen er eigenlijk heen voor koffie, maar de machine was stuk, dus we konden geen koffie krijgen. Ik was blij genoeg met een colaatje. We hebben een pizza en chips maaltijd gedeeld, welke erg lekker was!

Voor het avondeten zijn we naar Sherlock Holmes Pub geweest en daar vervolgens naar boven gegaan naar het restaurant. Het heeft een heel erg leuke sfeer, zoals je kunt zien op de foto hieronder. Het restaurant ziet er veel leuker uit dan je op de foto kunt zien, maar ik wilde niet de aandacht trekken van de andere mensen dus in plaats van de goede camera te gebruiken heb ik mijn iPhone gebruikt. We hebben "The Retired Colourman’s" gegeten, wat, volgens de website "Traditional English fish (crispy battered haddock), served with chips and mushy peas!" betekent.

Sherlock Holmes Pub (Restaurant)

Natuurlijk heb ik ook wat meer souvenirs gekocht vandaag, maar na vandaag kunnen we echt niks meer betalen wat betreft souvenirs. Behalve souvenirs, heb ik ook een boek gekocht bij Walker Books. Het heet "The Official Dictionary of Sarcasm" en ik vind het geweldig. :happy:

Lopen wordt met de dag pijnlijker. Ik weet niet hoe lang ik dat nog volhoudt. Ik heb echt veel pijn, denk nou niet dat ik lui ben of iemand zonder een fatsoenlijke conditie. Ik heb echt veel pijn in m'n benen, wat meer te maken heeft met mijn ziekte, dan met mijn wilskracht.

De taxiservice vandaag was wel oké. De taxichauffeurs zijn een beetje ruw, en de auto's zijn gewoonlijk sedans, dus niet echt super ofzo. Vanavond heb ik m'n hoofd best wel pijn gedaan toen de chauffeur over een verkeersdrempel reed. Nu heb ik de bobbel, op m'n hoofd.

Het hotel leek vandaag weer wat beter, wat toch eigenlijk heel raar is. Het ontbijt was prettig. Wel weer een vooraf aangewezen plek. Maar het meisje dat ons hielp bracht ons wel koffie en sprak duidelijk genoeg. Ik denk dat ze zelfs een keer een glimlach op haar gezicht had, wat hier toch erg zeldzaam is.

Commentaar toevoegen

Illustraties