Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Londen 2010: Dag 3

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 22 uur geleden

Bloglovin

zondag, oktober 10, 2010 - 22:00

Vandaag hadden we weer ontbijt in het hotel. Ik ben een beetje geïrriteerd over hoe zacht het personeel praat. Toen we beneden kwamen, liepen we naar het restaurant. Het meisje dat vooraan stond kon onze naam niet op de lijst vinen. Wat is dat toch hier? Toen ging ze bij de receptie controleren, en omdat er niemand aanwezig was, mochten we dan toch gewoon doorlopen. Toen liep ze gewoon weg. Dus wij hadden geen idee waar we moesten gaan zitten. En ze kwam maar niet terug. Dus toen we wat te eten hadden gepakt en zelf een plekje hadden uitgekozen, kwam ze zowat aangerend om te zeggen dat we daar niet mochten zitten. Tja misschien had ze dan duidelijk een tafel moeten aanwijzen? Daarom was ik in ieder geval best wel geïrriteerd.

Na het ontbijt verzamelden we onze dingen en regelden een taxi die ons naar Canons Park bracht. Daar reisden we verder naar Wembley Park. Toen we uit het station liepen, zagen we veel jonge Doctor Who fans. En een aantal oudere fans. Na wat foto's te hebben genomen, liepen we verder naar Wembley Stadium. Toen we daar waren aangekomen zagen we dat we bij Wembley Arena moesten zijn.

Bij Wembley Arena, moesten we onze tickets nog ophalen. We hadden die al in de zomer geboekt, maar het versturen was mislukt, dus we hadden ze nog niet. Eenmaal binnen, gingen we langs de beveiliging en gingen verder om wat te drinken te halen. Toen hebben we wat geld gehaald om merchandising te kopen! Woot! We hebben een programmaboekje gekocht £10, een soort keycord met geplastificeerde kaartjes £5, een Tardis rugtas (voor Seth!) £15 en een poster £5. Ik zal later nog foto's hiervan laten zien.

We moesten een behoorlijke tijd wachten, maar we waren ook best wel vroeg omdat we niet vertraagd wilden worden ofzo. We stonden te wachten in de rij voor de trappen. En toen de beveiliging ons eindelijk erlangs liet gaan, liepen we snel naar boven. De mensen daar wezen ons onze plaatsen aan. We hadden heel fijne plaatsen. Dat wisten we al wel, want we hadden de beste keuze toen we de plaatsen maanden geleden bestelden.

Een paar minuten voordat de show begon verscheen ineens Steven Moffat met zijn gezin en hij zat maar een paar rijen voor ons! We waren helemaal hyper lol! Ik wilde hem alleen niet lastigvallen. We hebben wel in de pauze even gevraagd of hij op de foto wilde gaan met Junior.

Toen de show begon hoorden we dat het maken van video en fotografisch materiaal verboden was. Ik was erg teleurgesteld. Ik ben helemaal naar hier gekomen om Doctor Who Live te zien, en ik wilde gewoon wat kiekjes om mezelf eraan te herinneren hoe het was, als ik er dan later op zou terugkijken. Echter, tijdens de show, kwamen er personages uit de show langsgelopen en NIEMAND trok zich iets aan van het verzoek om geen foto's te maken. Dus ik nam ook wat foto's, wel zonder flits natuurlijk, en ik heb best mooie foto's gemaakt. Misschien upload ik er later nog een paar naar mijn gallery. Maar dat doe ik dan waarschijnlijk toch pas als ik weer terug thuis ben. Ik heb hier niet veel tijd in het hotel om foto's uit te zoeken enzo.

Doctor Who Live was fantastisch. We hebben helaas niet Matt Smith of Karen Gillan ontmoet. Maar het was een heel leuke show. We vonden het super. En het was het geld zeker waard.

Toen de show was afgelopen, gingen we naar buiten. En daar was een acteur genaamd David Ajala die Peter the Winder speelt in de serie. Hij was handtekeningen aan het zetten. We zijn ook nog op de foto gegaan met een smiler! Lol. ChEeTaH hield een staarwedstrijd met de smiler. :happy:

We gingen weer met de tube en besloten naar Canary Wharf te gaan. De zon was echter al onder aan het gaan toen we daar aankwamen. Dus ik was wel een beetje teleurgesteld, want ik wilde een mooi uitzicht op de foto's en ik moest een behoorlijk eind lopen om bij de pier te komen. Ik heb wel wat mooie foto's gemaakt. Ik ga graag nog eens terug. Het is er heel mooi. :happy:

We hebben geprobeerd ergens te gaan eten, maar het was of al dicht, of het was veel te duur. We hebben het maar opgegeven en zijn teruggereisd naar Edgware. In Edgware zijn we naar een Subway gegaan, die nog wel open was (yay) en we hebben daar een maaltijd gegeten.

De taxi bracht ons weer naar het hotel. Daar hebben we onze tassen gedumpt en vervolgens zijn we naar de Welcome Break gegaan om de Starbucks te bezoeken. Helaas was deze al gesloten. :( We zijn toen maar naar de WHSmith gegaan en hebben daar wat te eten en te drinken gehaald.

En toen hebben we van de boodschapjes genoten tijdens een paar afleveringen van Sarah Jane Adventures!

Frijj Milkshake

Commentaar toevoegen

Illustraties