Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Oude foto's repareren

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 15 uur geleden

Bloglovin

donderdag, september 9, 2010 - 13:33
Tags: 
Lijkt op haar, lijkt op hem...

Herinner je je deze foto nog die ik een tijdje geleden heb gepost? Het was een 365 post. Ik wilde laten zien dat Seth niet alleen maar op mij lijkt, maar ook op papa.

Hoewel ik nooit echt hierover heb gepost op mijn blog, of op speciale pagina's, heb ik wel veel foto's gerepareerd in het verleden, ook kleine aanpassingen.

In deze post wil ik graag het werk laten zien dat ik heb verricht op deze kleine foto van kleine Rosie.

Oude foto's repareren

Dit is een geweldig voorbeeld. Dit ben ik als klein meisje. Nu hadden we vroeger toch al niet zoveel foto's van mij als klein meisje. Toendertijd was het natuurlijk nog veel duurder. Mensen hadden geen digitale camera's. Mijn moeder nam meer foto's dan ze liet ontwikkelen. Ik ben erg blij dat we tegenwoordig wel digitale camera's hebben. Ik heb duizenden foto's gemaakt van Seth. Daar ben ik zo blij om. Ik hoef ze niet allemaal te laten printen ofzo, ik kan ze ook fijn op de PC kijken. Een ander probleem was dat ik toen al erg dol was op knutselen met foto's. Vandaar de rare vorm van het fotootje hierboven. En elke 1-2 jaar verhuizen helpt ook niet, veel foto's zijn verdwenen en nooit teruggevonden.

Oude foto's repareren

Zoals je kunt zien, heb ik beschadigde delen van de foto hersteld. Ik heb details getekend die door de jaren heen waren verdwenen. Ik heb ook de achtergrond een egale kleur gegeven, maar wel met textuur.

Oude foto's repareren

Als laatste heb ik ook de levels aangepast, waardoor het retro foto gevoel grotendeels is verdwenen, hierdoor zie je de originele kleuren. Ik ben best wel trots dat ik zo'n klein en beschadigd fotootje kon repareren.

Ik weet dat het niet perfect is, maar het is wel erg goed in mijn ogen. Ik zal wellicht meer foto's repararen in de toekomst. :)

Oude foto's repareren

Commentaar toevoegen

Illustraties