Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

IKEA Catalogus 2011

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 21 uur geleden

Bloglovin

zondag, september 5, 2010 - 01:30

De nieuwe (Nederlandse) IKEA catalogus kwam vandaag binnen. Ik ben nog steeds ziek, dus ik was op de slaapkamer, op het bed, aan het niksen. Ik was blij de nieuwe catalogus te zien. Ik was echter minder blij dat er een aantal series en items waren verdwenen.

Bijvoorbeeld. Ik kocht MIKAEL bureaus en bovenstukken in 2007 en 2008. Ze verkopen geen MIKAEL meer. Ze hebben het vervangen met een nieuwe serie genaamd MICKE. Het is zeker niet hetzelfde. Ik weet niet of ik wel een MICKE bureau zou kopen als ik nog geen bureau had en er wel een nodig zou hebben. Dit jaar wilde ik een van mijn MIKAEL bureaus vervangen omdat het kapot was. Gelukkig heb ik voor iets heel anders gekozen. Want de week dat ik bezig was online een andere werkplek samen te stellen, kwam ik MICKE tegen in plaats van MIKAEL. Ik heb uiteindelijk een VIKA bureau gekocht. Dus alles is in orde.

Een ander voorbeeld. HENSVIK baby meubels. Ze hebben nog wel wat items. Maar andere, oudere items worden niet meer verkocht. Ik wilde heel graag HENSVIK voor onze babykamer. Maar we konden dat toen niet betalen. En we kregen een bedje van iemand anders. Dus we hebben nooit HENSVIK gekocht. Ik vind HENSVIK echter nog steeds leuk. En ik had mezelf min of meer voorgenomen dat ik een HENSVIK set zou kopen als we een tweede kindje zouden krijgen, in de toekomst. Maar nu zal ik niet meer die HENSVIK droomkamer kunnen kopen.

Derde voorbeeld. BARNSLIG. Het is een reeks kindermeubels, stoffen, meubels en andere items. Ze verkopen deze al sinds 2007 en de collectie is in de loop der jaren wel wat aangepast. Maar nu lijkt het erop dat het meeste van de BARNSLIG serie is verdwenen. Ik ben blij dat ik het meeste al voor Seth had gekocht. Hij is er dol op. Ik snap niet echt waarom IKEA een set uit hun collectie gooit als ze nog geen fatsoenlijke vervangende set hebben.

Het lijkt er ook op dat de EXPEDIT en LACK reeks is uitgebreid met nieuwe items, maar oudere items zijn dan ook weer weg. Ik weet niet hoe het daarmee zit.

Er zijn meer items die ik zal missen. Maar ik snap wel dat IKEA de collecties soms moeten bijwerken. Hoewel. Sommige items zijn er al 20 jaar ofzo. Ik heb een zo'n bijzettafeltje genaamd HATTEN. Het bestaat zeker al 12 jaar, minstens. Ik weet dat echt zeker. De eerste keer dat ik het zag stond het in een tijdschrift toen ik 14 was. Ik ben nu 26. Reken maar uit.

Dit is de cataloguscover. Je kunt er online doorheen bladeren, als je wilt. Ik kon nog geen VS versie vinden. Misschien wordt die nog niet verspreid. Ik weet het niet. De covers verschillen meestal per land. Dit is de Nederlandse versie.

IKEA Catalogus 2011 (Nederlands)

Commentaar toevoegen

Illustraties