Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Colour my world

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • Today is my anniversary (14 years together, 3 years married). I made a card for hubby, and he picked out these beau… https://t.co/eRjmHhdgCQ 5 dagen 20 uur geleden

Bloglovin

vrijdag, september 3, 2010 - 20:41
Colour my world, door Rosana Kooymans

Dit was een van mijn 40 foto's die ik had uitgekozen voor de HKU. Helaas heeft het niet mogen helpen om te worden geaccepteerd. Maar ik heb wel begrepen dat mensen dit een leuk concept vinden en een mooie foto. Dus ik dacht, waarom deel ik hem dan niet op DeviantArt, en mijn eigen blog natuurlijk.

Als je het leuk vind, en je bent lid op DeviantArt, doe me dan een plezier en voeg het toe aan je favorieten :star: op DeviantArt. Dank je wel!

Commentaar toevoegen

Illustraties