Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Welkom op mijn nieuwe website!

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : I've always had a hard time expressing how I'm feeling through words. So I express myself through art. This past mo… https://t.co/niyAub63iz 2 dagen 14 uur geleden

Bloglovin

maandag, augustus 9, 2010 - 21:33
Tags: 

Je hebt echt geen idee hoe blij ik ben dat de nieuwe website eindelijk online is! Nou ja, maar even beginnen bij het begin. In deze post leg ik wat belangrijke dingen aan mijn bezoekers uit.

Members

Voorheen gebruikte ik Wordpress op mijn persoonlijke blogs. Ik ben verhuisd naar Drupal. En om de een of andere vage reden zijn de leden niet meegekopieerd naar de nieuwe database. Dat is de reden dat ik iedereen die voorheen op mijn persoonlijke sites en blogs (Rosana Kooymans, Hugs, Photo Gallery, 365 Project Blog) lid was maar handmatig heb overgezet! Het enige probleem is wel dat ik de wachtwoorden niet kon kopiëren, aangezien Wordpress de wachtwoorden op een andere manier opslaat dan Drupal. Geen zorgen maken hoor. Ik zal vanavond nog alle leden mailen, over de nieuwe website. Als je je gebruikersnaam of e-mailadres nog weet, kun je een Nieuw Wachtwoord aanvragen!

365 Project

Ergens aan het einde van 2009 ben ik al mijn oude 365 posts uit 2009 gaan overzetten naar mijn hoofdblog. De reden hiervoor is dat ik gewoon niet meer tig websites wilde updaten. Om tijd te besparen leek het me beter om alles samen te voegen. Er was echter wel een probleempje met het 365 project en de RSS feed. Omdat ik een teaser gebruik op elke 365 post. En mensen die mijn blog volgden via de RSS feeds zagen dan direct de grote foto met verhaaltje. Dat was niet de bedoeling, dus heb ik de RSS feed voor de 365 posts uitgezet. Nou, er is goed nieuws! De feed werkt nu voor ALLE posts, inclusief de 365 project posts. Als je nu de feed bekijkt, zul je teasers zien en deze brengen je naar het blog zelf, om daar de grotere foto en verhaal te bekijken! Geweldig! :D

Meertalig

Bijna elke site die ik run is meertalig. Ik vind dit prettig, maar het is wel veel werk! Voorheen had ik aparte meertalige websites. Maar zowel Engels als Nederlands zijn nu samengevoegd in een website! Ik hoef dus niet meer op twee sites te werken. Ik heb nu één site om bij te houden en dat voelt geweldig.

Gallery

Ik heb ook de gallery in mijn nieuwe website geïntegreerd! Je kunt deze vinden onder Fotografie. Alle leden hebben ook een Gallery account. De nieuwe leden krijgen ook automatisch een gallery account. De gallery is nog een beetje leeg. Ik heb wel al 'Workplace' bijgewerkt eerder deze week. Daar kun je mijn nieuwe werkruimte zien! Foto's van Seth zijn verborgen en deze kunnen alleen door ingelogde (gallery)leden gezien worden!

Artwork

Ik heb veel van mijn recente werk op de website gezet. Je kunt dit terugvinden onder Digitaal Werk en Traditioneel Werk! Ik heb ook nieuwe dingen toegevoegd. Ga het maar eens allemaal bekijken! ;)

"Under Construction" :P

Ja, er zijn ook nog een aantal lege pagina's. Ik werk daar nog steeds aan, maar ik heb ook een aankomende deadline dus daar richt ik me eerst even op, terwijl jullie al kunnen genieten van de nieuwe website! :D

Vrolijk

Ik heb aan meerdere ontwerpen gewerkt voordat ik de juist had gevonden. Ik geloof dat dit hem is! Het is zo vrolijk lol. Het was gewoon tijd voor iets nieuws. Een plekje met al mijn dingen, met ruimte voor toekomstige uitbreiding! Ik hoop echt dat jullie het leuk vinden. Ik vind het echt geweldig! :happy:

Ik wil ChEeTaH in het bijzonder bedanken omdat hij me erg heeft geholpen bij bepaalde aspecten van de nieuwe website. Hij heeft me veel werk en tijd bespaard. En ik waardeer zijn hulp enorm! ♥

Commentaar toevoegen

Illustraties