Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

pARTy

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 22 uur geleden

Bloglovin

zaterdag, mei 29, 2010 - 23:50

Het woord art zit in party. Lol.

Vanavond was ik bij mijn neef Ashwin's housewarming party. Hij is een tijdje geleden met zijn vriendin Sabrina samen gaan wonen en ze wilden dit vieren met vrienden en familie. Ze hadden een heleboel ballonnen opgeblazen en ik kon het niet laten erop te tekenen, toen ik zag dat anderen dat ook deden. Ik heb er uiteindelijk ongeveer 5 beklad. Ik vind de tekeningen wel grappig, maar niet per se mooi. De andere bezoekers vonden ze wel leuk overigens. Misschien was het ook wel de drank waardoor ze het in een ander licht zagen. :P

Commentaar toevoegen