Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Scene Haar?

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

  • RT : since i’m barely seeing blm on the tl anymore here’s a thread of petitions to reopen cases that haven’t been given justice 1 maand 21 uur geleden

Bloglovin

dinsdag, mei 25, 2010 - 14:17

Gisteren heeft mijn nichtje mijn haar geknipt en geverfd. Dus ik ben weer cool 8) Nee maar even serieus, ik had een knipbeurt nodig. Ik ben momenteel mijn kapsel aan het veranderen naar een soort scene-achtig kapsel. Het is nog niet helemal goed, maar dat komt vooral omdat mijn haar nu niet echt lang genoeg is. Mijn kapsel is een van de dingen die bepaalt hoe ik me voel. Dus ik moet gewoon zorgen dat mijn haar in orde is!

Commentaar toevoegen