Rosana Kooymans on Twitter Rosana Kooymans on Facebook Rosana Kooymans on YouTube Rosana Kooymans on Instagram Rosana Kooymans on Tumblr Rosana Kooymans on GooglePlus Rosana Kooymans on Pinterest Rosana Kooymans on deviantART Rosana Kooymans on Last.FM Rosana Kooymans on LinkedIn Rosana Kooymans on Forrst

Nieuwe Planners

Rosana Kooymans

Nederlandse designer en kunstenaar. Ik heb twee Etsy shops. Op Rosana Kooymans verkoop ik vooral Freezer Bunny knuffeltjes en illustraties. En op Retro Hugs verkoop ik planner- en craftspulletjes.

In mijn vrije tijd game en creëer ik voor SNW.

Ik ben verslaafd aan mijn Filofax en Carpe Diem planners, en ik maak ook agendavullingen en stickers voor planners. De 2019 vulling staat inmiddels in mijn shop!

Ik hou van mijn geeky hubby en onze 3 creatieve, geeky zoons!

Lees de Over Mij pagina om te zien wat mij boeit.

Facebook

 
 

Twitter

Bloglovin

zaterdag, mei 22, 2010 - 23:10

Ik heb donderdag 2 nieuwe planners gekocht. Waarom 2? Nou ik vond beide leuk, maar allebei de planners mistten toch iets. Dus ik heb alles uit elkaar gehaald en heb 1 fatsoenlijke planner gemaakt! Ik zal hier spoedig een aparte post over schrijven. Iedereen die mij ook maar een beetje kent, weet dat ik dingen maar moeilijk met rust kan laten. Ik wil graag alles aanpassen.

Commentaar toevoegen